Customer Care Coordinator

Apply for this job

Haemme Freskalle kahta osa-aikaista työntekijää Helsingin toimiston energiseen ja monikanavaiseen asiakaspalvelutiimiin. Työ on osa-aikaista, 15-20 h / vko, mutta kesä-elokuussa työtehtävä on täysipäiväinen, 37,5 h / vko. Tehtävä soveltuu mainiosti opintojensa loppuvaiheessa olevalle opiskelijalle, koska työvuoroja on tarjolla arkena aamuisin tai iltapäivisin sekä lauantaisin. Täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Mikä Freska on? Freska on yksi Suomen nopeimmin kasvavista start upeista. Helpotamme tällä hetkellä asiakkaidemme elämää sekä Suomessa, Ruotsissa että Norjassa tarjoamalla heille 5-tähden kotisiivouksia helposti ja vaivattomasti.

Mitä etsimme? Toimit olennaisena osana tärkeää Customer and Cleaner Care -tiimiä, pitäen huolta sekä asiakkaidemme että siivoojiemme tyytyväisyydestä. Etsimme ahkeraa tiimipelaajaa, jolla pysyy hymy huulessa ja monet langat käsissä kiireisinäkin hetkinä. Sinulla on jo kokemusta monikanavaisesta asiakaspalvelusta ja olet halukas oppimaan uutta. Hallitset kokonaisuuksia järjestelmällisesti ja osaat priorisoida työtehtäviä. Omaat myös analyyttisen, ratkaisukeskeisen ajattelutavan ja olet kiinnostunut myös siivoojiemme kalenterisuunnittelusta. Pyörittelet osaavasti monta asiaa kerralla ja pystyt mukautumaan nopeasti muuttuviin tilanteisiin/työtehtäviin. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja osaat työskennellä monikulttuurisessa ympäristössä. Osaat sujuvaa suomea ja englantia sekä toivomme, että ruotsin perusteet ovat myös hallussasi ja pystyt käyttämään sitä tarvittaessa.

Mitä tarjoamme? Pääset mukaan kansainväliseen ja tiiviiseen tiimiin yhteen Pohjoismaiden kiehtovimmista startupeista. Meininki toimistolla on rento ja jokainen viikko päätetään perjantai-shamppanjalla ja yhdessäololla. Pääset vastuulliseen tehtävään osaksi Freskan kasvutarinaa. Työpäiväsi ovat monipuolisia ja tylsää hetkeä ei tule.

Sen lisäksi sinua odottaa:

  • Työterveydenhuolto
  • Puhdas koti - 50% alennus säännöllisestä kotisiivouksesta
  • Relaamista - Freskan tarjoama office massage
  • Kiehtova ympäristö - Toimisto Helsingin ytimessä
  • Mahtava yrityskulttuuri ja hauskoja yhteisiä tapahtumia

Apply for this job

Customer Care Coordinator

Apply now

Contact Person

Monika Sademies

Head of HR Nordics, Helsinki, Finland

Share this job

Apply for this job

What are you waiting for? The opportunity of a lifetime is waiting for you.

Apply now

Order now and enjoy a clean home

Fast and easy order, home cleaning from 38 €/h.