Vastuu yhteisestä kodistamme

Me vaalimme ympäristöä ja pyrimme toimimaan vastuullisesti tarjotessamme kotisiivouspalveluita asiakkaillemme. Käytämme tästä syystä ympäristöystävällisimpiä siivousaineita ja kestäviä siivousvälineitä – tinkimättä siivouksen laadusta.

Siivousaineemme ovat 100 % biohajoavia.

Käytämme tehokkaita ja allergiaystävällisiä Green Caren Professionalin siivousainetiivisteitä taikoessamme kotisi putipuhtaaksi. Ne ovat myös varustettu EU-ympäristömerkillä sekä Cradle to Cradle -sertifikaatiilla, jotka myönnetään ainoastaan markkinoiden ympäristöystävällisimmille tuotteille.

Yleispuhdistusaine – tehokas mutta lempeä ympäristölle

Käytämme kodin siivouksessa Green Care Professionalin Tanet-yleispuhdistusainetiivistettä. Tällä pH-arvoltaan neutraalilla pesuaineella puhdistetaan kodin yleiset pinnat ja tasot käden käänteessä. 🌿

🌱 Yleispuhdistusainetiiviste on ekologinen valinta – sen pakkaus on valmistettu 100 % kierrätetystä muovista, mikä vähentää uuden muovin käyttöä ja edistää kierrätystä. Lisäksi tiiviste laimennetaan helposti suihkepulloihin, jolloin paitsi vähennetään muovijätettä, myös säästetään resursseja. 🌍

🍃 Aine on hajusteeton, väritön, allergiaystävällinen sekä 100 % biohajoava, mikä tekee siitä turvallisen valinnan ympäristölle sekä ihmisille. Näin voit luottaa sen tehokkuuteen tietäen, että se ei aiheuta haittaa terveydellesi tai luonnolle. 👨‍👩‍👧‍👦

🌟 Yleispuhdistusaine on ansainnut Cradle to Cradle -sertifikaatin, joka on maailmanlaajuisesti tunnustettu standardi turvallisemmille ja kestävämmille tuotteille. Tämä tarkoittaa, että se on valmistettu kiertotalouden periaatteita noudattaen.

🍀 Viimeisenä, puhdistusaineella on myös EU-ympäristömerkki. Tämä merkki symboloi sitä, että aine täyttää tiukat ympäristökriteerit koko elinkaarensa ajan, mikä vahvistaa sitoutumistamme vastuullisuuteen ympäristönsuojeluun.

Saniteettitilojen puhdistusaine – kyytiä kalkille!

Toinen käyttämämme puhdistusaine on suunniteltu erityisesti kodin saniteettitilojen ja kalkinpoiston tarpeisiin. Green Caren Professional Sanet -puhdistusainetiiviste on pH-arvoltaan hapan ja tehokas valinta WC-tilojen ja kylpyhuoneiden puhdistukseen. ✨

🏆 Tämä puhdistusaine kantaa mukanaan samat ympäristö- ja terveysnäkökohdat kuin aiemmin mainittu yleispuhdistusaine. Sillekin on myönnetty Cradle to Cradle -sertifikaatti ja se on myös ansainnut EU-ympäristömerkin tunnustuksena kestävästä valinnasta.

🌍 Samoin kuin yleispuhdistusaine, myös saniteettitilojen puhdistusaine on täysin biohajoava, mikä varmistaa sen ympäristöystävällisyyden sekä suojaa asiakkaiden koteja ja siivoojien terveyttä.

🧪 Litran tiivistepullo tarjoaa runsaasti puhdistusainetta pitkäksi aikaa. Jo pieni määrä, 2,5 ml pesuainetiivistettä litraan vettä, takaa tehokkaan ja puhtaan lopputuloksen, mikä tekee puhdistusaineesta taloudellisen ja käytännöllisen vaihtoehdon.

Liinat luonnonmateriaaleista

Käytämme kotisiivouksessa ympäristöystävällisiä mikrokuituliinoja, jotka on valmistettu bambusta. Bambu on antibakteerinen materiaali, joka on kestää käyttöä erinomaisesti. Mikrokuituliinamme kestävät jopa 400-600 pesukertaa säilyttäen korkeatasoisen suorituskykynsä. Voimme siis käyttää näitä maanmainioita siivousvälineitä pitkään, mikä auttaa meitä tuottamaan mahdollisimman vähän turhaa jätettä!

työpaidat 100 % kierrätysmateriaaleista

Siivoojamme käyttävät Pure Waste -paitoja, jotka on valmistettu 100 % kierrätysmateriaalista – 60 % kierrätetystä puuvillasta ja 40 % kierrätetystä polyesterista. T-paidan tuotannossa on käytetty jopa 1425 litraa eli 99 % vähemmän vettä kuin neitseellisistä materiaaleista valmistetussa paidassa.

Käy tutustumassa Pure Wasten läpinäkyvään tuotantoprosessiin täällä.

Yhteiset toimintatapamme

Parhaiden, biohajoavien siivousaineiden käyttö on loisto juttu, mutta se yksinään ei riitä. Freska-perheemme on upea ja monipuolinen porukka, johon kuuluu ihmisiä eri puolilta maailmaa, kymmenistä eri maista ja kulttuureista. Me kaikki jaamme yhteiset käytännöt, joilla pyrimme tuottamaan niin vähän turhaa jätettä kuin suinkin mahdollista. Annamme jokaiselle Freska-perheeseen liittyvälle siivoojalle ohjeistusta siivousvälineiden kestävään käyttöön sekä oikeaoppiseen kierrätykseen.

Logistiikka ja prosessit

Kehitämme sisäisiä prosessejamme jatkuvasti kestävämmiksi. Seuraamme muun muassa siivousvälineidemme kulutusta rajoittaen erityisesti siivouksessa käytettävien muoviesineiden – kuten spraypullojen – käytön määrää.

Pyrkimyksemme kestävään toimintaan ulottuu siivousainevalinnoista logistiikkaan asti: käytämme uusiutuvaa energiaa hyödyntävää Green Delivery -kuljetusyritys A2B:tä tavaratoimituksiimme ja 93 % siirtymisistämme kotisiivouskohteisiin tapahtuu julkisen liikenteen voimin!

Helppo ja turvallinen nettitilaus

Tilaa ja hallinnoi kotisiivouspalveluasi hetkessä verkkosivuilta tai Freska-sovelluksella.

Ei sitoutumista

Freskalla asiakkuuteesi ei sisälly sitoutumispakkoa. Voit laittaa tilauksesi tauolle milloin haluat – olet aina tervetullut takaisin.

Aina sama siivooja

Sama mahtava siivooja käy siivoamassa luonasi, kun tilaat säännöllisen siivouksen.

100 % onnellisuustakuu

Asiakaspalvelumme on aina valmis auttamaan ja pidämme huolen, että olet 100% tyytyväinen siivoukseesi.

Kokeile hyvällä omatunnolla

Freskan laadukas ja luotettava kotisiivouspalvelu tekee siivouspäivästä viikon parhaan päivän! Katso alueesi vapaat siivousajat ja tilaa kotisiivous helposti netistä. Hinta alk. 49 €/h.

Kysymyksiä, ajatuksia?

Kerro meille mielipiteesi.

Ota yhteyttä

Onnellisuutta on puhdas koti.

Nopea ja vaivaton tilaus, kotisiivous alk. 49 €/h.

Maksutavat

Klarna

Lataa sovellus

 • App Store
  Google Play

Freska Finland Oy

Y-tunnus: 3246808-9

 • Helsinki,
 • Espoo,
 • Vantaa,
 • Kauniainen,
 • Kirkkonummi,
 • Kerava,
 • Turku,
 • Lieto,
 • Naantali,
 • Raisio,
 • Tampere,
 • Kangasala,
 • Lempäälä,
 • Nokia,
 • Pirkkala,
 • Valkeakoski,
 • Ylöjärvi
Freska Finland
Whistleblowing · Tilausehdot · Tietosuojaseloste ·