Freska Business Night

Järjestimme Freska Business Night-tapahtuman toimistollamme ja kokoonnuimme juttelemaan ja kuuntelemaan toimitusjohtajaamme Sebastiania siitä, miten Freskalla yrityksenä menee ja mistä koko Freskan tarina sai alkunsa.

Freskalla eletään jännittäviä aikoja, koska yritys kasvaa voimakkaasti ja joukkoomme liittyy uusia freskalaisia joka viikko. Freska-tiimin kasvaessa olemme nähneet erittäin tärkeäksi turvata, että Freskan ydin, eli sen kulttuuri säilyy ja välittyy ihmisille samanlaisena riippumatta siitä, onko kyseessä jo vanha tekijä vai vasta uraansa meillä aloitteleva henkilö.

Keskeistä Freska-kulttuurille on, että kaikesta ja kaikkien kanssa pitää pystyä puhumaan avoimesti. Tästä saimme idean järjestää toimistollamme kaikille freskalaisille suunnatun illanvieton, jonka keskiössä oli jutella siitä, miten meillä yrityksenä menee ja kerätä palautetta ja kehitysehdotuksia.

Illanviettomme herätti innostusta heti lähetettyämme tapahtuman kutsut ja monia kiinnosti erityisesti tulla kuulemaan tarkemmin Freskan liiketoiminnan kuulumisia toimitusjohtajamme Sebastianin, eli Sebun kertomana. Paikalle saapui paljon ihmisiä ja oli hienoa huomata, että moni oli esimerkiksi pohtinut kysymyksiä tilaisuuteen etukäteen.

Illan aluksi Sebu kertoi Freskan toiminnan alkuajoista. Kertomus herätti ajoittain hilpeyttä uudemmissa freskalaisissa, joiden oli hankala kuvitella, miten pienimuotoista bisnes alussa olikaan. Erityisesti yleisöä hauskuutti se, että alkuaikoina Sebu oli itse tekemässä siivouksia ja että Freskan ensimmäinen siivooja, meidän ihana Danielle, löydettiin sattumalta baarireissulla! Historiakatsauksen jälkeen Sebu kertoi yrityksen nykyhetkestä erilaisten numeroiden valossa ja esitteli lähitulevaisuuden kasvusuunnitelmia.

Sebun esityksen jälkeen oli kysymysten ja palautesession aika. Tiedämme, että siivoojan työ on haastavaa ja raskastakin, joten tavoitteenamme oli kerätä palautetta käytännön asioihin liittyen, jotta voisimme pyrkiä tekemään siivojiemme työpäivistä helpompia ja sujuvampia. Palautekeskustelu oli hyvää ja aktiivista: kipukohtia ja haasteita tuotiin avoimesti esille ja Freskan johto avasi parhaansa mukaan epäselviä asioita kysyjille. Keräsimme keskustelun lisäksi kaikilta osallistujilta kirjalliset palautelomakkeet, sillä kaikille ei ole välttämättä mieluisaa antaa palautetta muiden kuullen. Tapahtuman järjestäjätiimi otti tehtäväkseen koostaa palautteista tiivistelmän ja tämän perusteella luoda toimintasuunnitelman, jotta freskalaisten toiveita lähdettäisiin viemään käytäntöön.

Kiitos kaikille aktiivisille osallistujille hyvistä keskusteluista ja mahtavasta illasta! Lupaamme tehdä parhaamme sen eteen, että Freska kehittyy koko ajan vain parempaan suuntaan niin yrityksenä kuin freskalaisille ja asiakkaille.

  • Freskan tiimi

Tilaa heti ja nauti puhtaasta kodista

Nopea ja vaivaton tilaus, kotisiivous 38 €/h.