Vieri vieressä

“Rakas Freska, en halua lähteä pois kotoa, kun siivoojani on täällä. Miten voisin tehdä tilanteesta vähemmän kiusallisen?”

Älä huoli – on täysin normaalia kiusaantua, kun vieras ihminen siivoaa kotiasi ollessasi paikalla. Jotkut asiakkaistamme päättävät jäädä kotiin, kun heidän siivoojansa työskentelee. Toiset taas käyttävät ylimääräiset tunnit kodin ulkopuolella johonkin, mistä he nauttivat. Meille käy kaikki!

Jos päätät jäädä kotiin siivouksen ajaksi, suosittelemme antamaan siivoojalle työrauhan. Kaikki siivoojamme ovat kunnianhimoisia ammattilaisia ja he haluavat tehdä parhaansa, joten anna heille tilaa loistaa. Kuitenkin pieni jutustelu siivoojan saapuessa on mukava aloitus siivoukselle ja tekee samaan asuntoon jäämisen helpommaksi. Voit kuulumisten vaihdon jälkeen kertoa, että aiot tänään jäädä kotiin, mutta et häiritse hänen työtään.

Me suosittelemme kuitenkin, että käytät vapaa-aikasi johonkin, josta nautit. Lähde lenkille, mene katsomaan pitkään miettimääsi näyttelyä, käy isovanhempiesi luona tai vie lapsesi leikkipuistoon.

Tilaa heti ja nauti puhtaasta kodista

Nopea ja vaivaton tilaus, kotisiivous 38 €/h.