Tutustu supersankareihimme - Ericca

"Useamman siivoojan työnjäljen nähneenä on todettava, että Ericca ei ole hyvä, hän on ihan huippu :) Mahtava tyyppi." - Tommi H.

Hauskin juttu, mitä minulle äskettäin tapahtui asiakkaani luona oli, kun luulin olevani yksin ja pelästyin, kun asiakas olikin kotona ja alkoi puhumaan minulle. Kiljahdin niin kovaa, että me molemmat purskahdimme nauruun.

Vapaa-ajallani katson muun muassa kauhuelokuvia ja laulan. En tosin ole kovin hyvä laulamaan, mutta minkäs teet, rakastan sitä! Harrastan myös uimista ja käymme 11-vuotiaan tyttäreni kanssa uimassa Malmilla tai Itäkeskuksessa. Uintitreeni on parasta lopettaa saunomiseen, se rauhoittaa minua.

Yksi suosikkipaikoistani Suomessa on Suomenlinna, missä käymmekin kesällä usein grillaamaassa ja piknikillä ystävien kanssa. Olemme suunnitelleet tälle vuodelle matkaa Filippiineille, mutta vielä mitään ei ole lyöty lukkoon.

Salainen kykyni on hieronta, olen siinä todella hyvä! Jos kuvailisin itseäni kolmella sanalla, ne olisivat: hauska, härnääjä (härnään ystäviäni aina leikillä) ja ujo.

Tilaa heti ja nauti puhtaasta kodista

Nopea ja vaivaton tilaus, kotisiivous 38 €/h.