Tutustu supersankareihimme - Jefell

"Jefell on aina yhtä tehokas, tekee todella hyvää jälkeä ja on vielä tosi mukava ja ihana ihminen. Kiitos jälleen hyvästä työstä!" - Laura V.

Vuosi 2018 alkoi paremmin kuin hyvin, kun sain perheeni Suomeen ja mieheni aloitti myös työskentelyn Freskalla. Päädyin itse Freskalle ystäväni kautta, joka suositteli sitä minulle. On ihanaa saada hyvää palautetta työstäni, saan siitä paljon motivaatiota.

Yritän kaiken vapaa-aikani viettää perheeni kanssa, kierrellen ja tutkien Helsinkiä. Lempipaikkani on Tuomiokirkon portaat, siellä on kiva istuskella ja nauttia auringonsäteistä. Kun ei jaksa tehdä kotona ruokaa, käymme usein Forumin ja Kaisaniemen aasialaisissa buffeteissa syömässä, niissä on todella hyvää ruokaa ja sopii moneen makuun!

Parasta Suomessa on ehdottomasti se, että sain perheeni tänne. Olen työskennellyt Norjassa ja Tanskassa, jonne perheen saaminen ei ollut helppoa. Suomeen perheeni ja sukulaiseni olivat tervetulleita. Rakastan matkustamista perheeni kanssa ja unelmani olisi joskus päästä Pariisiin.

Uuden vuoden lupaukseni on työskennellä entistä paremmin ja päästä yhdeksi Freskan malleista haha! Ja voittaa ”Five Stars Of The Month” - tsemppipalkinto Freskalla.

Tilaa heti ja nauti puhtaasta kodista

Nopea ja vaivaton tilaus, kotisiivous 38 €/h.