FAQ

Tarvitseeko minun siivota ennen siivoojan tuloa?

Ei tietenkään! Me olemme täällä sitä varten, että pääset nauttimaan asioista, joista oikeasti nautit ja me sen sijaan hoidamme siivouksen. Voit kertoa siivoojallesi ohjeet siitä mihin, esimerkiksi lelut kuuluvat, niin löydät ne oikeasta paikasta kotiin tullessasi.

Tuoko siivooja omat siivousvälineet?

Käytämme aina kodistasi löytyviä imuria, moppia ja ämpäriä. Siivousaineiden ja -tarvikkeiden osalta päätät itse tuoko siivoojamme ne mukanaan, vai käyttääkö hän kodistasi löytyviä siivousaineita ja -tarvikkeita. Jos valitset tilausta tehdessäsi, että siivooja käyttää kodistasi löytyviä siivousaineita, varmistathan että seuraavat aineet löytyvät kotoasi.

Voiko koirani tai kissani olla kotona siivouksen aikana?

Ilman muuta voi olla, mutta asiakkaan velvollisuutena on pitää huolta siitä, että siivoojalla on työrauha.

Voinko hyödyntää kotitalousvähennystä?

Kaikki palvelulle ovat kotitalousvähennyskelpoisia! Voit lukea kotitalousvähennyksestä lisää täältä. Lähetämme sinulle vuoden vaihteen jälkeen yhteenvetona selkeän laskelman ostamistasi palveluista, sekä ohjeet kotitalousvähennyksen hyödyntämiseen, joten vähennyksen hyödyntäminen käy vaivatta! Tarvittaessa saat myös neuvoja ja vastauksia askarruttaviin kysymyksiisi asiakaspalvelustamme puhelimitse 020 781 0555 tai sähköpostilla info@freska.fi

Mitä jos siivooja on myöhässä?

Ilmoitamme sinulle etukäteen jos siivoojamme on myöhässä ja ratkaisemme tilanteen sinulle parhaiten sopivalla tavalla. Siivouksen kestoon myöhästyminen ei vaikuta.

Miten toimin siivoojan saapuessa kotiini?

Suosittelemme, että käyt ensimmäisellä siivouskerralla yhdessä siivoojan kanssa läpi kotisi erityispiirteet, jotta hän voi huomioida ne työskennellessään. Ole huoletta, siivoojamme ovat alansa ammattilaisia ja osaavat myös kysyä tarvitsemansa asiat.

Voinko olla kotona siivouksen aikana?

Tottakai voit! Suosittelemme kuitenkin, että annat siivoojalle työrauhan ja vietät säästyneen ajan esimerkiksi harrastustesi parissa. Voit siis olla kotona tai viettämässä aikaa muualla. Päätöksen teet itse!

Tilaa heti ja nauti puhtaasta kodista

Nopea ja vaivaton tilaus, kotisiivous 38 ‚ā¨/h.