FAQ

Voiko teiltä tilata ikkunanpesun?

Freska tarjoaa korkealaatuista kotisiivousta asiakkailleen ja vain 5-tähden arvostelu riittää meille. Ikkunanpesu vaatii erikoisvälineitä ja laajempaa siivoojiemme kouluttamista saavuttaaksemme vaatimamme laatutason ja tätä emme pysty tällä hetkellä tarjoamaan. Työnsuojeluehdot rajoittavat muun muassa sitä, että yli 180cm korkeudessa emme voi siivota. Näistä syistä emme tällä hetkellä tarjoa ikkunanpesua asiakkaillemme.

Voiko teiltä tilata muutto- tai loppusiivouksen?

Haluamme tarjota vain korkealaatuista kotisiivousta asiakkaillemme ja vain 5-tähden arvostelu riittää meille. Muutto- ja loppusiivoukset eroavat perusteellisesta kotisiivouksesta monin tavoin. Usein tilattu aika ei ole riittävä tai siivousvälineet eivät ole soveltuvia tähän vaativampaan siivoukseen. Näin ollen, emme tällä hetkellä tarjoa kyseistä palvelua.

Voinko tilata saman siivoojan useammin kuin kerran?

Säännöllisissä siivouksissa tarjoamme sinulle aina saman siivoojan. Kertasiivouksien osalta emme valitettavasti voi taata samaa siivoojaa jokaiselle siivouskerralle. Jos olet ensin tilannut kertasiivouksen, tykästyit siivoojaamme ja haluat siirtyä säännölliseksi tilaajaksi: ota yhteyttä asiakaspalveluumme joko sähköpostitse info@freska.fi tai puhelimitse 020 781 0555 ja teemme parhaamme järjestääksemme asian. Mikäli haluat jatkaa silloin tällöin kertasiivouksien kanssa, niin voit ilman muuta silti olla meihin yhteyksissä ja toivoa samaa tuttua siivoojaa.

Kuinka tiedän tilausta tehdessäni mikä on oikea siivousaika kodilleni?

Tilausta tehdessä kerrot meille kotisi koon, jonka perusteella siivousalan ammattilaisten luoma laskurimme kertoo suositellun siivousajan kodillesi. Laskuri toimii apunasi siivousaikaa valittaessa.

Voinko vaihtaa siivoojaa?

Tottakai voit. Jos jostakin syystä haluat vaihtaa siivoojaa, pyydämme, että olet yhteydessä asiakaspalveluumme sähköpostitse info@freska.fi tai puhelimitse 020 781 0555.

Miten voin muokata tilaustani?

Tilauksen muuttamisen tai peruuttamisen osalta pyydämme ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme puhelimitse numeroon 020 781 0555.