FAQ

Kuinka tiedän tilausta tehdessäni mikä on oikea siivousaika kodilleni?

Tilausta tehdessä kerrot meille kotisi koon, jonka perusteella siivousalan ammattilaisten luoma laskurimme kertoo suositellun siivousajan kodillesi. Laskuri toimii apunasi siivousaikaa valittaessa.

Koska kodit ovat erilaisia, suosittelemme aloittamaan laskurin mukaisella siivousajalla. Mikäli siivous kestää tilattua vähemmän, hyvitämme käyttämättömästä ajasta ja voimme sitten lyhentää vakiosiivousaikaa. Siivousaikaa on helpompi lyhentää kuin pidentää.

Tarvitseeko minun siivota ennen siivoojan tuloa?

Ei tietenkään! Me olemme täällä sitä varten, että pääset nauttimaan asioista, joista oikeasti nautit ja me sen sijaan hoidamme siivouksen. Voit kertoa siivoojallesi ohjeet siitä mihin, esimerkiksi lelut kuuluvat, niin löydät ne oikeasta paikasta kotiin tullessasi.

Tuoko siivooja omat siivousvälineet?

Käytämme aina kodistasi löytyviä imuria, moppia ja ämpäriä. Freskan ympäristöystävälliset siivousaineet ja -tarvikkeet kuuluvat tilauksen käyntimaksuun (9 €/kerta) varmistaaksemme erinomaisen siivouslopputuloksen.

Mitä kieltä siivoojat puhuvat?

Siivoojiemme pääkieli on työskennellessä englanti, emmekä vaadi työntekijöiltämme suomen kielen taitoa (Huom! Asiakaspalvelumme palvelee aina vähintään suomeksi ja englanniksi). Kuitenkin joskus voi käydä niin, että siivoojan ja asiakkaan välillä ei löydykään yhteistä kieltä, jolloin kommunikointi voi olla jokseenkin haastavaa.🤔 Ei kuitenkaan hätää! Jos pohdit mahdollista kielimuuria, voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme nettisivuilla tai sovelluksessa chatin, puhelimen tai sähköpostin välityksellä.

Haluamme antaa mahdollisimman monelle tilaisuuden työskennellä Freskalla riippumatta siitä, puhuvatko he suomea vai ei 👍

Vaihtuuko siivoojani joka kerta?

Ei! Tilatessasi säännöllisen siivouksen, sama tuttu siivooja käy luonasi ja tuntee siivoustoiveesi. Kertasiivouksien osalta emme valitettavasti voi taata samaa siivoojaa jokaiselle siivouskerralle. Jos olet ensin tilannut kertasiivouksen, tykästyit siivoojaamme ja haluat siirtyä säännölliseksi tilaajaksi: ota yhteyttä asiakaspalveluumme joko chat-keskustelun kautta tai sähköpostitse info@freska.fi ja teemme parhaamme järjestääksemme asian. Mikäli haluat jatkaa silloin tällöin kertasiivouksien kanssa, niin voit ilman muuta silti olla meihin yhteyksissä ja toivoa samaa tuttua siivoojaa.

Miten toimin siivoojan saapuessa kotiini?

Suosittelemme, että käyt ensimmäisellä siivouskerralla yhdessä siivoojan kanssa läpi kotisi erityispiirteet, jotta hän voi huomioida ne työskennellessään. Ole huoletta, siivoojamme ovat alansa ammattilaisia ja osaavat myös kysyä tarvitsemansa asiat.

Voinko olla kotona siivouksen aikana?

Tottakai voit! Suosittelemme kuitenkin, että annat siivoojalle työrauhan ja vietät säästyneen ajan esimerkiksi harrastustesi parissa. Voit siis olla kotona tai viettämässä aikaa muualla. Päätöksen teet itse!

Voiko koirani tai kissani olla kotona siivouksen aikana?

Rakastamme eläimiä! :) Ilman muuta voi olla, mutta asiakkaan velvollisuutena on pitää huolta siitä, että siivoojalla on työrauha. Lisäksi, lemmikki on aina asiakkaan vastuulla.

Voinko antaa siivoojalle vara-avaimen?

Voit halutessasi toimittaa vara-avaimesi meille, jotta siivoojasi pääsee kotiisi kun et ole itse paikan päällä avaamassa ovea. Tuo avaimesi toimistollemme viimeistään 5 päivää ennen siivousta. Tällöin meille jää tarpeeksi aikaa toimittaa avain myös siivoojalle.

Voit myös sopia avainten luovuttamisesta suoraan siivojan kanssa hyödyntäen siivoojalla olevaa avaintenluovutuslomaketta. Avaimen luovutuksen jälkeen vastuu avaimesta siirtyy Freskalle.

Voiko teiltä tilata ikkunanpesun?

Kyllä! Ikkunanpesu maksaa 65 €/h (kotitalousvähennyksen jälkeen 26 €/h). Tuomme ikkunanpesuvälineet- ja aineet mukanamme, mutta käytämme kotootasi löytyvää ämpäriä tai porrasjakkaraa yltääksemme korkealle. Voit laskea ikkunanpesun hinnan helposti ikkunanpesulaskurillamme.

Voiko teiltä tilata muutto- tai loppusiivouksen?

Taatusti! Freskan luotettavat ja vakuutetut ammattisiivoojat ovat erityisesti kouluttautuneet tekemään laadukkaita muuttosiivouksia. Muuttosiivouksen hinta on 65 €/h ja kotitalousvähennyksen jälkeen 26 €/h. Valmis elämäsi helpoimpaan muuttopäivään? Lue lisää palvelustamme ja tilaa muuttosiivous täältä.

Onko teillä sitoutumisaikaa?

Ei ole. Voit peruuttaa siivouksesi viimeistään 7 päivää ennen siivousta tai siirtää seuraavan siivouksesi viimeistään 7 päivää ennen alkuperäistä varausta suoraan Freska-sovelluksesta. Voit myös tauottaa tai lopettaa siivoustilauksesi milloin tahansa ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kysymyksiä, ajatuksia?

Kerro meille mielipiteesi.

Ota yhteyttä

Onnellisuutta on puhdas koti.

Nopea ja vaivaton tilaus, kotisiivous alk. 49 €/h.

Maksutavat

Klarna

Lataa sovellus

 • App Store
  Google Play

Freska Finland Oy

Y-tunnus: 3246808-9

 • Helsinki,
 • Espoo,
 • Vantaa,
 • Kauniainen,
 • Kirkkonummi,
 • Kerava,
 • Turku,
 • Lieto,
 • Naantali,
 • Raisio,
 • Tampere,
 • Kangasala,
 • Lempäälä,
 • Nokia,
 • Pirkkala,
 • Valkeakoski,
 • Ylöjärvi
Freska Finland
Whistleblowing · Tilausehdot · Tietosuojaseloste ·