Onnellisempi arki.

Koti kerrallaan.

Me uskomme, että siivous on muutakin, kuin pölyjen pyyhintää ja tavaroiden järjestelemistä. Meille se on avain onnelliseen arkeen.

Onnellisuus

Tärkein missiomme on onnellisuus. Haluamme Freskan merkitsevän asiakkaillemme ja tiimillemme onnellisuutta - sekä lisääntynyttä vapaa-aikaa rakkaiden asioiden parissa että työn tuomia mahdollisuuksia elämässä.

Ihmisiä varten

Arvostamme siivoojiamme ja teemme parhaamme tukeaksemme heitä ja pitääksemme heidät onnellisina. Teknologia mahdollistaa meille sen, että pystymme maksamaan siivoustyöstä erittäin hyvän korvauksen tuntihinnan pysyessä asiakkaalle kilpailukykyisenä.

Maailman paras yritys

Meille ei riitä, että olisimme maailman paras siivousyritys. Haluamme olla maailman paras yritys. Meille menestys tarkoittaa kansainvälistä yritystä täynnä onnellisia ihmisiä.

Vastuullisuus

Meille on tärkeää vaalia kotoisaa ja sosiaalista työympäristöä, joka kannustaa jokaista kasvuun. Järjestämme säännöllisiä kielikursseja ja tapahtumia koko Freska-perheelle ja tuemme jokaista perheenjäsentämme asiassa kuin asiassa.

Paremman työn puolesta

Pidämme huolta siitä, että kaikki freskalaiset viihtyvät kanssamme. Työyhteisömme on kansainvälinen, sosiaalinen ja kannustava. Koulutamme henkilökuntamme itse ja tuemme heitä ensimmäisestä päivästä lähtien.

Lue lisää: Careers

Freska ja ympäristö

Siivouksen tulisi tehdä myös maapallostamme siistin ja hyvinvoivan. Siksi käytämme siivousaineita, jotka ovat helliä niin ympäristöllemme kuin työntekijöillemmekin.

Lue lisää: Kotisiivous ja kotiplaneetta

Onnellisuustakuu

Tilaa helpompi arki helposti muutamassa minuutissa.